Halloween 2016

29 oktober 2016

Al een aantal jaar wordt in Hulst de Nacht van de Nacht georganiseerd. Een nachtwandeling in twee of drie groepen, met uitleg over de verschillende nachtwezens... en natuurlijk ook randanimatie. 

 

Vorig jaar waren we er (voor het eerst) bij met een kort toneelstuk; Reynaert in the dark. Dit jaar zijn we er weer bij met een heleboel van onze figuranten en werken we met het thema "Dia de los Muertos".

 

Hoe de route gaat lopen blijft tot het laatste moment een verrassing... En, hadden we al gezegd dat deelname gratis is? :-)

 

Inschrijven kan via het VVV kantoor in de Steenstraat, via 0114-315221 of via info@hulstnet.nl.31 oktober 2016

 

Een traditie sinds het begin van SHOWTIME! in oktober 2013, is de Halloweentocht van Jong KWB Stekene in het Stropersbos van Stekene, België. 

 

Hierbij proberen we ieder jaar met een ander (vaak ook meerdere) thema(s) te werken, zodat we verspreid op de route kunnen staan.

 

Het thema van dit jaar houden we nog geheim ... 

 5 november 2016

Ook dit jaar mogen wij weer deelnemen aan de Halloweentocht van de Dorpsraad Clinge, welke gehouden wordt op 5 november a.s. in het Clingse bos.

 

Dit jaar pakken wij groot uit met het thema "Freakshow", waarbij we een kijkje mogen nemen bij de reizende familie Du Frique.

  

De rest houden we nog even geheim...